Συχνές Ερωτήσεις

Πως μπορώ να παραγγείλω ένα προϊόν που με ενδιαφέρει;

Επιλέγετε τα προϊόντα της αρεσκείας σας και επικοινωνείτε μαζί μας, είτε τηλεφωνικώς στο 27410 74443 είτε με e-mail στο info@stoxosmedical.gr. Οι συνεργάτες μας θα σας ενημερώσουν για το κόστος των προϊόντων, τον τρόπο και χρόνο παράδοσης , τον τρόπο πληρωμής και θα απαντήσουν σε οποιαδήποτε απορία έχετε.

Τα προϊόντα σας είναι ελεγμένα και πιστοποιημένα;

Η εταιρεία μας στοχεύει στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της. Στο πλαίσιο αυτό, αξιολογούμε τους προμηθευτές μας και εφαρμόζουμε πιστά τις διαδικασίες που ορίζονται στο σύστημα διασφάλισης ποιότητας σύμφωνα με τη ΔΥ8/1348/2004 για την ορθή διανομή ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

Που βρίσκετε το κατάστημα σας;

Το κατάστημα μας βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Κορίνθου, Λεωφόρος Αθηνών 90 μόλις 400m από το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου. Βρίσκεται απέναντι από το πρατήριο υγρών καυσίμων ΕΚΟ και ακριβώς δίπλα από την επιχείρηση ΣΤΟΧΟΣ Πυροσβεστικά είδη.

Πραγματοποιείτε διανομή στο χώρο του πελάτη;

Εξυπηρετούμε καθημερινά όλο το νομό Κορινθίας με αυτοκίνητα της εταιρείας μας και μπορούμε να παραδώσουμε τις παραγγελίες σας χωρίς καμία επιβάρυνση. Για περιοχές εκτός νομού Κορινθίας δρομολογούμε τη παράδοση κατόπιν συνεννόησης.

Υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησης εκτός του ωραρίου λειτουργίας;

Φυσικά. Υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησης, καλώντας απλά στο κινητό 6944 367090. Για περιπτώσεις ανάγκης είμαστε σε ετοιμότητα όλο το 24ώρο.

Εξυπηρετείτε ασθενείς μέσω ασφαλιστικών ταμείων;

Ναι. Η εταιρεία μας είναι συμβεβλημένος πάροχος με τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) για την παροχή ορθοπεδικών, αναπνευστικών ειδών και τα συναφή προϊόντα

Πως μπορώ να ενημερώνομαι για τα προϊόντα – υπηρεσίες της επιχείρησης;

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε στην επίσημη σελίδα της εταιρείας στο Facebook και να κάνετε εγγραφή στο newsletter μας.